Обосновани Футболни Прогнози

Клуб Брюж - Остенде

25 Януари 2018 - 21:30
Клуб Брюж
Остенде
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
3 - 2
позната футболни прогнози

След изключително качествения футбол, който наблюдавахме вчера днес ще пиша за футболната среща от поредния кръг на текущият футболен сезон в Белгия в турнира Първа Дивизия А между тимовете на Клуб Брюж и Остенде. Клуб Брюж излизат срещу Остенде на домашния си терен.

Стига приказки време е за фактите за днешния футболен двубой:

Клуб Брюж

Домакините от Клуб Брюж се намират на първа позиция в таблицата с временното подреждане с общ актив от 54 точки, от 17 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните 22 мача имат голова разлика 55-21. У дома отборът на Клуб Брюж е играл 11 срещи до момента, в които е записал 11 победи, при обща голова разлика 34-8.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Клуб са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 19 гола и получени 7 гола.

Остенде

Тимът на гостите от Остенде е 13-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 25 точки, от 7 победи, 4 равенства и 11 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 22 двубоя е вкарал 28 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 29 гола в своята врата. Като гост отборът е изиграл 11 мача до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 12-10.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия А футболистите на Остенде имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали 7 гола и са инкасирали 7 гола.

Клуб Брюж - Остенде - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, Клуб има спечелени 4 победи, а тима на Остенде е записал една победа, при общо голово съотношение 8-3. В последните 2 срещи у дома срещу Остенде, футболистите на Клуб Брюж са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините постигна реми в последната си среща в Белгия, а на собствения си терен е в серия от 4 успеха.

Тимът на гостите има победа в предишния си мач в шампионата, а при визитите си има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.