Обосновани Футболни Прогнози

Реал Мадрид - Депортиво Ла Коруня

21 Януари 2018 - 17:15
Реал Мадрид
Депортиво Ла Коруня
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 1.18
7 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 21-ия кръг на настоящият сезон в Примера Дивисион на Испания между футболистите на Реал Мадрид и Депортиво Ла Коруня. Реал Мадрид излизат срещу гостуващите футболисти на Депортиво Ла Коруня на Сантяго Бернабеу.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия футболен двубой:

Реал Мадрид

Домакините от Реал Мадрид са 5-ти във временното класиране с 32 точки, събрани след 9 победи, 5 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 18 мача са успели да реализират 32 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 17 гола в собствената мрежа. Като домакин съставът има 10 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 19 гола във вратата на гостуващите тимове и е получил 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Реал Мадрид са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 8 гола.

Депортиво Ла Коруня

Гостуващият тим на Депортиво Ла Коруня е 18-ти в класирането с актив от 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 11 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 19 двубоя е вкарал 21 гола и е инкасирал 37 гола в своята мрежа. На чужд терен тимът е играл 9 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Депортиво Ла Коруня има на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 12 получени гола.

Реал Мадрид - Депортиво Ла Коруня - преки двубои

В предишните 5 играни мача между двата тима, Белият балет има записани 5 победи, а тима на Депортиво Ла Коруня няма постигната нито една победа, при общо голово съотношение 19-4. В предишните 2 мача на своя стадион с Депортиво Ла Коруня, играчите на Реал Мадрид имат 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Реал Мадрид допусна загуба в предишния кръг в шампионата на Испания, а на своя стадион е с 2 поредни загуби.

Съставът на гостите допусна неуспех в предишната си среща в първенството на Испания, а при гостуванията си стигна до равенство в последния си двубой.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 1.18 Резултат: 7 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.