Обосновани Футболни Прогнози

Стандарт Лиеж - Ойпен

20 Януари 2018 - 19:00
Стандарт Лиеж
Ойпен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
3 - 2
позната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес ще разгледам футболния двубой между тимовете на Стандарт Лиеж и Ойпен от поредния кръг на футболния сезон в Белгия в турнира Първа Дивизия А. Треньора на домакините извежда на Стад Морис Дюфран своите играчи срещу гостуващите футболисти на Ойпен.

Предоставям факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Стандарт Лиеж

Футболистите на домакините от Стандарт Лиеж са 8-ми във временното подреждане със събрани 26 точки, събрани след 6 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя са реализирали 21 попадения и са инкасирали 25 попадения в мрежата си. На своя стадион Стад Морис Дюфран съставът на Стандарт Лиеж е изиграл 10 срещи досега, в които има 4 победи, 5 равенства и една загуба, при голова разлика 12-10.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия А съставът на Стандарт Лиеж е постигнал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 6 попадения и са допуснали 7 гола.

Ойпен

Отборът на гостите от Ойпен е на 16-та позиция във временното класиране с актив от 16 точки, от 3 победи, 7 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 срещи има голова разлика 27-45. Като гост отборът е изиграл 10 срещи, в които е записал 3 равенства и 7 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е 11 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 26 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Ойпен е постигнал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 5 гола.

Стандарт Лиеж - Ойпен - преки срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, Червените е постигнал 2 победи, състава на Ойпен е постигнал една победа, а в 2 срещи двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 8-6. В последните 2 срещи на своя терен с състава на Ойпен, футболистите на Стандарт Лиеж имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Стандарт Лиеж допусна неуспех в предишната си среща в Белгия, а при домакинствата си е с 4 ремита.

Съставът на Ойпен постигна победа в предишния си двубой в шампионата на Белгия, а като гост допусна поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.