Обосновани Футболни Прогнози

Олимпик Марсилия - Страсбург

16 Януари 2018 - 20:00
Олимпик Марсилия
Страсбург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
2 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се състои футболната среща от 21-ия кръг на сезона в Лига 1 на Франция между тимовете на Олимпик Марсилия и Страсбург. ОМ излизат срещу противниковия футболен отбор на Страсбург на своя терен.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Олимпик Марсилия

Футболистите на Олимпик Марсилия са 4-ти в класирането с актив от 41 точки, постигнати след 12 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 срещи са отбелязали 41 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 22 гола в собствената мрежа. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици отборът е изиграл 9 мача до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 21-7.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Олимпик Марсилия е постигнал 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 13 вкарани и 4 получени гола.

Страсбург

Отборът на гостите от Страсбург е 11-ти в таблицата с 24 точки, от 6 победи, 6 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 20 двубоя има отрицателна голова разлика 24-33. При гостуванията си тимът е играл 10 двубоя досега, в които има 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 9 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 1 съставът на Страсбург има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали в противниковата врата 7 гола и са допуснали 7 гола от противниковите състави.

Олимпик Марсилия - Страсбург - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата съперника, ОМ е записал 2 успеха, отбора на Страсбург няма постигната нито една победа, а в 3 двубоя двата състава не са успели да се победят, при общо голово съотношение 10-8. В последните 2 срещи у дома с отбора на Страсбург, играчите на Олимпик Марсилия са постигнали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Олимпик Марсилия е с 2 последователни победи в Франция, а на своя стадион е с 4 последователни победи.

Отборът на гостите е в серия от 2 поражения в Франция, а далеч от дома допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.