Обосновани Футболни Прогнози

Алки Ороклини - Олимпиакос Никозия

15 Януари 2018 - 19:00
Алки Ороклини
Олимпиакос Никозия
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между тимовете на Алки Ороклини и Олимпиакос Никозия от 21-ия кръг на футболното първенство в Кипър в турнира Първа Дивизия. Футболистите на Алки Ороклини приемат на домашния си терен гостуващия отбор на Олимпиакос Никозия.

Факти и данни за днешната среща:

Алки Ороклини

Домакините от Алки Ороклини заемат 9-та позиция в таблицата с актив от 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 19 срещи имат отрицателна голова разлика 21-37. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици тимът на Алки Ороклини е изиграл 9 мача до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 6 загуби, вкарал е 8 гола в мрежата на своите гости и е получил 20 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия тимът на Алки Ороклини е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 11 гола.

Олимпиакос Никозия

Гостуващият състав на Олимпиакос Никозия заема 11-то място в таблицата с актив от 16 точки, събрани след 3 победи, 7 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи има голова разлика 17-40. Навън съставът има 9 мача, в които е записал една победа, 2 равенства и 6 загуби, вкарал е 7 гола в противниковата врата и е получил 27 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия отборът на Олимпиакос Никозия има в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 16 гола.

Алки Ороклини - Олимпиакос Никозия - директни срещи

В последната среща между двата отбора, отборът на Алки Ороклини има постигнатa 1 победа, а отбора на Олимпиакос Никозия няма нито една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на Алки Ороклини е с 2 поредни загуби в първенството, а при домакинствата си има загуба в последната си среща.

Съставът на гостите от Олимпиакос Никозия допусна загуба в последния си мач в първенството, а при гостуванията си записа реми в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.