Обосновани Футболни Прогнози

Карлайл - Крю Александра

13 Януари 2018 - 17:00
Карлайл
Крю Александра
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска попаднах на футболния сблъсък от 27-ия кръг на футболния сезон в Втора Лига на Англия между футболистите на Карлайл и Крю Александра. Треньора на домакините извежда на Брънтън Парк своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Крю Александра.

Но нека да разгледаме информацията за днешния сблъсък:

Карлайл

Сините се намират на 13-та позиция в класирането с актив от 34 точки, натрупани след 9 победи, 7 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 26 двубоя имат голова разлика 37-37. На домашна сцена отборът на Карлайл има 13 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 19-16.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Лига тимът на Синята армия има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 9-10.

Крю Александра

Гостуващият отбор на Крю Александра е 19-ти в класирането с 29 точки, събрани след 9 победи, 2 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 26 срещи има отрицателна голова разлика 29-41. При визитите си отборът има 12 мача досега, в които е записал 3 победи и 9 загуби, вкарал е 10 гола във вратата на посрещащите го състави и е допуснал 20 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Крю Александра е постигнал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 8-7.

Карлайл - Крю Александра - директни мачове

В последните 3 срещи между двата отбора, Карлайл е записал една победа, отбора на Крю Александра също има постигнатa една победа, а в една среща двата съперника са си разделили точките, при общо голово съотношение 6-3. В последната среща у дома срещу Крю Александра, футболистите на Карлайл нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Карлайл е в серия от 2 последователни поражения в шампионата на Англия, а у дома има загуба в последния си мач.

Отборът на гостите от Крю Александра има успех в предишния си двубой в шампионата, а при гостуванията си допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.