Обосновани Футболни Прогнози

Дженоа - Сасуоло

6 Януари 2018 - 16:00
Дженоа
Сасуоло
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се състои сблъсъка между тимовете на Дженоа и Сасуоло от 20-ия кръг на първенството в Серия А на Италия.

Факти и данни за предстоящия футболен двубой:

Дженоа

Футболистите на домакините от Дженоа заемат 16-то място в таблицата със събрани 18 точки, събрани след 4 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи са отбелязали 15 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 22 попадения във вратата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го почитатели тимът на Дженоа има 9 мача, в които има една победа, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 10-17.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия А играчите на Грифоните са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 4-3.

Сасуоло

Тимът на гостите от Сасуоло се намира на 14-то място в таблицата с 21 точки, натрупани след 6 победи, 3 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 19 срещи е реализирал 13 попадения във вратата на противниците си и е получил 29 попадения в мрежата си. Като гост тимът има 10 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, едно равенство и 5 загуби, реализирал е 9 гола във вратата на приемащите го състави и е позволил да му вкарат 19 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Сасуоло има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 5 гола и са допуснали 7 попадения от противниковите футболни състави.

Дженоа - Сасуоло - преки двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата противника, тимът на Дженоа има записани 2 успеха, отбора на Сасуоло също има спечелени 2 победи, а в 1 среща двата състава са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 3-4. В предишните 2 срещи у дома с тима на Сасуоло, играчите на Дженоа са постигнали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините постигна реми в предишния си двубой в шампионата на Италия, а на своя стадион постигна успех в предишната си среща.

Съставът на Сасуоло записа равенство в предишния кръг в Италия, а като гост стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.