Обосновани Футболни Прогнози

Етникос Ахна - Ермис Арадипоу

2 Януари 2018 - 18:00
Етникос Ахна
Ермис Арадипоу
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на сезона в Кипър в Първа Дивизия между Етникос Ахна и Ермис Арадипоу. Етникос Ахна излизат срещу Ермис Арадипоу на Дасаки.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Етникос Ахна

Домакините са 14-ти във временното подреждане с 7 точки, натрупани след една победа, 4 равенства и 12 загуби от началото на първенството, като в изиграните 17 срещи са отбелязали 15 попадения и са позволили да им вкарат 30 попадения във вратата си. Като домакин отборът има 8 мача, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 5 загуби, отбелязал е 8 попадения в противниковата мрежа и е получил 12 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Етникос Ахна са постигнали 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при обща голова разлика 5 вкарани и 13 получени гола.

Ермис Арадипоу

Гостуващият състав на Ермис Арадипоу е 11-ти във временното подреждане с 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи има голова разлика 19-36. На чужд терен отборът има 8 мача, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 5 загуби, реализирал е 10 гола в мрежата на съперниците си и е получил 14 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия отборът на Ермис Арадипоу е постигнал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 15 гола.

Етникос Ахна - Ермис Арадипоу - преки двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата отбора, Етникос Ахна има спечелени 2 успеха, отбора на Ермис Арадипоу също е постигнал 2 успеха, а в един мач двата противника са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 8-8. В последните 2 срещи у дома срещу Ермис Арадипоу, футболистите на Етникос Ахна имат една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Етникос Ахна има поражение в последния кръг в шампионата на Кипър, а на своя стадион записа равенство в предишната си среща.

Отборът на Ермис Арадипоу допусна неуспех в последния си двубой в първенството, а при гостуванията си записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.