Обосновани Футболни Прогнози

Оксфорд Юнайтед - Милтън

1 Януари 2018 - 17:00
Оксфорд Юнайтед
Милтън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
3 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще пиша за двубоя от поредния кръг на настоящият сезон в Първа Лига на Англия между футболните тимове на Оксфорд Юнайтед и Милтън. Футболистите на Оксфорд Юнайтед излизат срещу противниковия отбор на Милтън на домашния си стадион Касам Стейдиъм.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Оксфорд Юнайтед

Домакините заемат 11-то място в таблицата с 32 точки, събрани след 8 победи, 8 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача са вкарали 36 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 35 гола в мрежата си. Като домакин Оксфорд Юнайтед има 12 мача, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 21-22.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Оксфорд Юнайтед има в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в вратата на противниците си 5 попадения и са получили 13 гола от противниковите футболни отбори.

Милтън

Гостуващият отбор на Милтън е 20-ти в класирането с актив от 26 точки, постигнати след 6 победи, 8 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 24 срещи има голова разлика 26-35. Далеч от дома тимът е изиграл 12 срещи, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 12-19.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Доновете има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Оксфорд Юнайтед - Милтън - директни мачове

В последните 3 изиграни двубоя между двата състава, Оксфорд Юнайтед има спечеленa една победа, Милтън няма записана нито 1 победа, а в 2 мача двата тима не са съумели да се победят, при обща голова разлика 2-1. В предишната среща у дома срещу тима на Милтън, футболистите на Оксфорд Юнайтед са постигнали 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Оксфорд Юнайтед записа реми в предишния кръг в шампионата, а на собствения си терен има загуба в предишната си среща.

Отборът на Милтън е с 2 последователни поражения в Англия, а като гост има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.