Обосновани Футболни Прогнози

Депортиво Фабрил - Гихуело

29 Октомври 2017 - 19:00
Депортиво Фабрил
Гихуело
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.11
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния двубой между отборите на Депортиво Фабрил и Гихуело от 11-ия кръг на настоящето футболно първенство в Испания в Сегунда Дивисион Б Група 1. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу Гихуело.

Време е за статистиката за днешната среща:

Депортиво Фабрил

Домакините са на първо място във временното подреждане с 25 точки, записани след 8 победи, едно равенство и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 10 двубоя са успели да вкарат 17 попадения в противниковата врата и са получили 5 гола в мрежата си. На домашна сцена съставът е изиграл 5 мача до момента, в които е записал 4 победи и една загуба, при обща голова разлика 10-2.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Депортиво Фабрил имат в актива си само победи и доказват, че са в отлична форма, като са отбелязали 11 попадения и са допуснали 2 попадения.

Гихуело

Гостуващият отбор на Гихуело е 16-ти в таблицата с общ сбор от 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 10 мача има отрицателна голова разлика 4-7. На чужд терен отборът е играл 5 срещи, в които има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 3-3.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Гихуело имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали 3 попадения и са инкасирали 2 гола.

Депортиво Фабрил - Гихуело - преки срещи

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Депортиво Фабрил е в серия от 6 последователни победи в шампионата, а на собствения си терен е в серия от 4 последователни победи.

Тимът на Гихуело има победа в предишния кръг в Испания, а далеч от дома допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.11 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.