Обосновани Футболни Прогнози

Хартберг - Блау-Вайс Линц

20 Октомври 2017 - 19:30
Хартберг
Блау-Вайс Линц
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
2 - 0
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от футболния мач от 15-ия кръг на футболния шампионат в Австрия в турнира Ерсте Лига между футболните отбори на Хартберг и Блау-Вайс Линц. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу Блау-Вайс Линц.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Хартберг

Футболистите на Хартберг са 5-ти във временното класиране с актив от 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача са вкарали 21 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 16 попадения във вратата си. У дома отборът има 7 двубоя досега, в които има 4 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 16-8.

В предишните си 6 официални мача в Ерсте Лига играчите на Хартберг са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 5 гола и са им вкарали 8 попадения.

Блау-Вайс Линц

Гостуващият отбор на Блау-Вайс Линц е 9-ти в таблицата със събрани 12 точки, събрани след 2 победи, 6 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 14 срещи има голова разлика 15-24. При гостуванията си тимът има 7 мача до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 5-15.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Лига тимът на Блау-Вайс Линц има записани 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика 4-13.

Хартберг - Блау-Вайс Линц - преки двубои

В последните 5 изиграни мача между двата съперника, тимът на Хартберг е записал 1 победа, тима на Блау-Вайс Линц също е записал една победа, а 3 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 7-8. В последните 2 двубоя на своя стадион срещу Блау-Вайс Линц, Домакините от Хартберг нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Хартберг е в серия от 2 последователни поражения в Австрия, а у дома има неуспех в предишния си двубой.

Тимът на гостите е с 3 загуби в шампионата, а далеч от дома е в серия от 3 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.