Обосновани Футболни Прогнози

Сиах Ямеган АХ - Санат Нафт Абадан

19 Октомври 2017 - 15:45
Сиах Ямеган АХ
Санат Нафт Абадан
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
0 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя между отборите на Сиах Ямеган АХ и Санат Нафт Абадан от поредния кръг на текущият футболен сезон в Про Лига на Иран. Сиах Ямеган АХ приемат на гостуващия футболен отбор на Санат Нафт Абадан.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Сиах Ямеган АХ

Футболистите на Сиах Ямеган АХ са 14-ти в класирането с 7 точки, записани след 1 победа, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи имат отрицателна голова разлика 8-13. Пред собствените си фенове Сиах Ямеган АХ има 5 двубоя, в които има 2 равенства и 3 загуби и все още няма нито една победа у дома, отбелязал е 4 гола в противниковата врата и е получил 8 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Про Лига съставът на Сиах Ямеган АХ има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и са без победа, като са реализирали в противниковата врата 3 гола и са получили 8 гола от противниците си.

Санат Нафт Абадан

Съставът на гостите от Санат Нафт Абадан е на 10-то място във временното класиране със събрани 10 точки, натрупани след 3 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи има отрицателна голова разлика 9-10. Като гост съставът има 3 двубоя досега, в които има 3 поражения, вкарал е 3 гола във вратата на приемащите го отбори и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Санат Нафт Абадан е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в вратата на своите противници 6 гола и са получили 7 гола от играчите на съперниците си.

Сиах Ямеган АХ - Санат Нафт Абадан - преки двубои

В предишните 2 играни сблъсъка между двата тима, Сиах Ямеган АХ няма спечелена нито една победа, състава на Санат Нафт Абадан има записанa една победа, а 1 мач е завършил реми, при обща голова разлика 1-2. В предишната среща на своя стадион с тима на Санат Нафт Абадан, играчите на Сиах Ямеган АХ нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Сиах Ямеган АХ е с 3 поредни загуби в шампионата на Иран, а на собствения си терен е с 2 поражения.

Тимът на Санат Нафт Абадан има успех в предишната си среща в шампионата на Иран, а на чужд терен е в серия от 4 последователни поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.