Обосновани Футболни Прогнози

Карлайл - Уикъмб

17 Октомври 2017 - 21:45
Карлайл
Уикъмб
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.55
3 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между тимовете на Карлайл и Уикъмб от 14-ия кръг на футболния шампионат в Англия в турнира Втора Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Уикъмб на Брънтън Парк.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Карлайл

Играчите на домакините заемат 14-та позиция в таблицата с временното класиране с общ актив от 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача имат голова разлика 16-17. Пред своите предани почитатели Сините има 6 срещи досега, в които има една победа, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 6 гола във вратата на противниците си и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Втора Лига отборът на Синята армия е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 4 гола.

Уикъмб

Тимът на гостите от Уикъмб е 5-ти в класирането с 25 точки, натрупани след 7 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача е реализирал 25 попадения и е инкасирал 18 попадения във вратата си. На чужд терен тимът е изиграл 6 двубоя до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и все още няма загуба навън, отбелязал е 11 гола в противниковата врата и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Лига играчите на Уикъмб имат записани 4 победи, едно равенство и една загуба, като са вкарали в мрежата на противниците си 12 попадения и са инкасирали 7 гола от противниковите отбори.

Карлайл - Уикъмб - преки срещи

В последните 5 мача между двата състава, Сините има спечелени 2 успеха, отбора на Уикъмб е записал една победа, а в 2 мача двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 7-6. В последните 2 срещи на своя стадион срещу състава на Уикъмб, Домакините от Карлайл имат 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на Карлайл има успех в последния си мач в шампионата, а при домакинствата си е с 2 последователни загуби.

Тимът на гостите от Уикъмб стигна до реми в предишния кръг в Англия, а при визитите си е с 2 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.55 Резултат: 3 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.