Обосновани Футболни Прогнози

Дарби Каунти - Нотингам Форест

15 Октомври 2017 - 15:15
Дарби Каунти
Нотингам Форест
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между отборите на Дарби Каунти и Нотингам Форест от поредния кръг на текущото футболно първенство в Англия в турнира Чемпиъншип. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Нотингам Форест.

Накратко факти и статистика за днешния двубой:

Дарби Каунти

Футболистите на тима домакин са 15-ти във временното подреждане с общ актив от 13 точки, от 3 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача са отбелязали 13 гола във вратата на противниците си и са получили 13 попадения в мрежата си. Като домакин отборът на Дарби Каунти е изиграл 4 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 7-3.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Овните е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-9.

Нотингам Форест

Тимът на гостите от Нотингам Форест заема 13-то място в класирането с актив от 15 точки, след 5 победи и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 11 срещи е вкарал 15 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 19 гола в собствената мрежа. Като гост отборът е изиграл 5 срещи, в които има 2 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 8-10.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип футболистите на Нотингам Форест имат записани 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 11 получени гола.

Дарби Каунти - Нотингам Форест - преки срещи

В последните 5 срещи между двата съперника, Овните е записал 2 успеха, състава на Нотингам Форест също има спечелени 2 успеха, а 1 мач е завършил реми, при обща голова разлика 7-5. В предишните 2 срещи пред своите фенове с тима на Нотингам Форест, футболистите на Дарби Каунти са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Дарби Каунти е в серия от 3 равенствa в първенството на Англия, а у дома записа реми в последния си двубой.

Съставът на Нотингам Форест има успех в предишната си среща в първенството, а далеч от дома допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.