Обосновани Футболни Прогнози

Арминия Билефелд - Фортуна Дюселдорф

14 Октомври 2017 - 14:00
Арминия Билефелд
Фортуна Дюселдорф
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на настоящият сезон в Германия в Втора Бундеслига между футболистите на Арминия Билефелд и Фортуна Дюселдорф. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Фортуна Дюселдорф на домашния си стадион.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

Арминия Билефелд

Домакините от Арминия Билефелд са 4-ти в класирането с общ актив от 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 9 мача имат положителна голова разлика 15-13. Пред своите предани фенове Армините е играл 4 двубоя досега, в които има 2 победи, 1 равенство и една загуба, вкарал е 5 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 6 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Арминия Билефелд има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 9 гола и са допуснали 11 гола.

Фортуна Дюселдорф

Гостуващият състав на Фортуна Дюселдорф заема върха в таблицата с актив от 22 точки, натрупани след 7 победи, едно равенство и една загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 9 срещи е отбелязал 18 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 10 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е изиграл 4 мача до момента, в които е записал 3 победи и една загуба, при обща голова разлика 7-5.

В предишните си 6 официални мача в Втора Бундеслига тимът на Фортуна Дюселдорф има на сметката си 5 победи и 1 загуба, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 8 гола.

Арминия Билефелд - Фортуна Дюселдорф - преки срещи

В последните 5 играни мача между двата тима, тимът на Арминия Билефелд е спечелил 1 победа, отбора на Фортуна Дюселдорф има записани 3 победи, а една среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 2-8. В последните 2 срещи на своя терен срещу 95, футболистите на Арминия Билефелд имат една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините постигна успех в последната си среща в Германия, а у дома стигна до реми в предишната си среща.

Отборът на Фортуна Дюселдорф е в серия от 3 последователни успеха в шампионата на Германия, а при визитите си постигна успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.