Обосновани Футболни Прогнози

Щутгарт - Кьолн

13 Октомври 2017 - 21:30
Щутгарт
Кьолн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 8-ия кръг на футболния сезон в Германия в Бундеслига между отборите на Щутгарт и Кьолн. Треньорът на домакините Ханес Волф извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Кьолн на Мерцедес-Бенц Арена.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Щутгарт

Играчите на отбора домакин са 14-ти в класирането с 7 точки, записани след 2 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 7 мача са отбелязали 4 попадения в противниковата врата и са получили 9 попадения в своята мрежа. У дома съставът на Щутгарт е изиграл 3 двубоя, в които е записал 2 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, реализирал е 2 гола във вратата на гостуващите отбори и все още не е получил нито едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Бундеслига съставът на Щутгарт има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 4-7.

Кьолн

Гостуващият тим на Кьолн е 18-ти в таблицата с една точка, след 1 равенство и 6 загуби от започването на шампионата, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 7 двубоя е успял да реализира 2 гола и е допуснал 15 попадения във вратата си. При гостуванията си тимът е играл 4 мача досега, в които има едно равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 0-9.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига футболистите на Еф Це са постигнали едно равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 2-14.

Щутгарт - Кьолн - директни мачове

В предишните 5 играни срещи между двата тима, тимът на Щутгарт е постигнал една победа, отбора на Кьолн е спечелил 2 успеха, а в 2 срещи двата състава не са съумели да се победят, при обща голова разлика 5-7. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу състава на Кьолн, Домакините от Щутгарт нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Щутгарт допусна загуба в последния си мач в първенството на Германия, а на своя стадион постигна равенство в предишната си среща.

Тимът на гостите има неуспех в последния си двубой в шампионата, а при визитите си записа равенство в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.