Обосновани Футболни Прогнози

Пескара - Читадела

8 Октомври 2017 - 13:30
Пескара
Читадела
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на двубоя от поредния кръг на сезона в Италия в Серия Б между Пескара и Читадела. Пескара излизат срещу Читадела на Адриатико.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Пескара

Футболистите на тима домакин се намират на 7-ма позиция във временното класиране с общ сбор от 10 точки, след 2 победи, 4 равенства и 1 загуба от началото на шампионата, като в изиграните 7 срещи имат положителна голова разлика 15-12. Пред своите почитатели отборът е изиграл 3 двубоя до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и все още няма загуба у дома, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в своята врата.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Пескара са постигнали една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-11.

Читадела

Гостуващият тим на Читадела заема 8-мо място в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 10 точки, записани след 3 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя е успял да отбележи 10 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 7 гола в своята мрежа. Навън съставът има 3 срещи до момента, в които е записал една победа и 2 загуби, при обща голова разлика 2-3.

В последните си 6 официални мача в Серия Б футболистите на Читадела имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-5.

Пескара - Читадела - преки мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Пескара има спечелени 2 победи, отбора на Читадела има постигнатa една победа, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 7-6. В последните 2 срещи пред своите фенове с Читадела, футболистите на Пескара нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините има успех в последния кръг в шампионата, а на своя стадион е в серия от 2 поредни равенствa.

Отборът на гостите от Читадела допусна поражение в предишната си среща в Италия, а далеч от дома постигна успех в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.