Обосновани Футболни Прогнози

Фин Харпс - Дъндолк

7 Октомври 2017 - 19:00
Фин Харпс
Дъндолк
Прогноза: 2
Коефициент: 1.40
0 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 30-ия кръг на футболния шампионат във Висша Дивизия на Ирландия между футболистите на Фин Харпс и Дъндолк. Фин Харпс приемат на домашния си терен противниковия футболен отбор на Дъндолк.

Накратко информацията за днешния футболен сблъсък:

Фин Харпс

Фин Харпс са 11-ти в таблицата със събрани 30 точки, след 9 победи, 3 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача са успели да реализират 32 гола и са получили 56 гола в собствената врата. У дома Фин Харпс е изиграл 14 двубоя досега, в които има 4 победи, едно равенство и 9 загуби, реализирал е 13 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 23 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Дивизия отборът на Фин Харпс има записани 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 14 получени гола.

Дъндолк

Гостуващият отбор на Дъндолк е 2-ри във временното класиране с 60 точки, натрупани след 19 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи е отбелязал 65 гола в противниковата врата и е получил 20 попадения в собствената мрежа. При визитите си тимът е играл 14 двубоя до момента, в които има 8 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 31-11.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на лилаво-белите имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са разписали в мрежата на своите съперници 18 попадения и са инкасирали 2 попадения от противниковите тимове.

Фин Харпс - Дъндолк - директни двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата съперника, отборът на Фин Харпс няма записана нито 1 победа, а тима на Дъндолк е записал 5 победи, при обща голова разлика 0-18. В последните 2 двубоя у дома срещу състава на Дъндолк, Домакините от Фин Харпс нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на Фин Харпс е с 2 поредни загуби в първенството, а при домакинствата си е в серия от 4 поредни загуби.

Съставът на гостите от Дъндолк записа реми в предишната си среща в шампионата, а като гост записа равенство в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.