Обосновани Футболни Прогнози

Хелиос Харков - Рух Винники

6 Октомври 2017 - 15:00
Хелиос Харков
Рух Винники
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между тимовете на Хелиос Харков и Рух Винники от поредния кръг на текущият футболен сезон в Първа Лига на Украйна. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу футболистите на Рух Винники.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Хелиос Харков

Играчите на домакините от Хелиос Харков са на 4-та позиция в класирането с 28 точки, събрани след 9 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи са успели да реализират 21 попадения в противниковата врата и са допуснали 12 попадения в своята мрежа. На домашна сцена Хелиос Харков е изиграл 6 мача досега, в които е записал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 10-4.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига играчите на Хелиос Харков са постигнали 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 7 получени гола.

Рух Винники

Гостуващият отбор на Рух Винники заема 12-та позиция в таблицата с общ актив от 14 точки, натрупани след 3 победи, 5 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 14 срещи има отрицателна голова разлика 12-16. Навън тимът има 6 срещи досега, в които има 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-7.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Рух Винники са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали 6 гола и са им вкарали 4 гола.

Хелиос Харков - Рух Винники - преки двубои

.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Хелиос Харков има неуспех в предишния си двубой в първенството, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни победи.

Съставът на Рух Винники е с 2 равни срещи в Украйна, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.