Обосновани Футболни Прогнози

Фермана - Басано Виртус

4 Октомври 2017 - 16:00
Фермана
Басано Виртус
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе сблъсъка от 7-ия кръг на футболния сезон в Лега Про - Група В на Италия между тимовете на Фермана и Басано Виртус. Фермана приемат гостуващия футболен отбор на Басано Виртус.

Ето и фактите за днешния мач:

Фермана

Фермана са 5-ти в класирането с общ сбор от 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя имат положителна голова разлика 10-4. Като домакин Фермана е играл 2 двубоя до момента, в които е записал само победи, вкарал е 3 гола в противниковата врата и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Фермана е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са записали 10 попадения и са допуснали 4 попадения.

Басано Виртус

Гостуващият тим на Басано Виртус е трети в таблицата с временното подреждане с 13 точки, постигнати след 4 победи, едно равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 6 мача е отбелязал 10 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 5 гола в своята врата. При гостуванията си тимът е играл 3 мача, в които има 2 победи и една загуба, отбелязал е 5 попадения във вратата на противниците си и е получил 2 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Басано Виртус имат записани 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 5 гола.

Фермана - Басано Виртус - директни мачове

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините постигна реми в предишния си двубой в шампионата на Италия, а при домакинствата си е в серия от 2 победи.

Съставът на Басано Виртус е в серия от 2 поредни победи в първенството, а при визитите си е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.