Обосновани Футболни Прогнози

Булон - Антанта ССГ

29 Септември 2017 - 21:00
Булон
Антанта ССГ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на сблъсъка между Булон и Антанта ССГ от 9-ия кръг на футболното първенство в Франция в Лига Национал. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Антанта ССГ на своя терен.

Факти и статистика за днешния футболен двубой:

Булон

Домакините се намират на 16-та позиция във временното класиране с 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 7 срещи имат голова разлика 5-8. Пред собствените си фенове Булон има 4 срещи досега, в които има 1 победа, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 3-4.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Булон имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 4-8.

Антанта ССГ

Гостуващият отбор на Антанта ССГ заема 8-ма позиция в таблицата с общ актив от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 8 срещи е отбелязал 10 гола и е допуснал 11 попадения в мрежата си. Като гост съставът е играл 3 мача до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и нито 1 загуба навън, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Национал отборът на Антанта ССГ има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 7 гола.

Булон - Антанта ССГ - директни мачове

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Булон е с 2 последователни загуби в първенството на Франция, а у дома допусна загуба в последния си мач.

Тимът на гостите от Антанта ССГ има поражение в последния кръг в Франция, а далеч от дома записа реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.