Обосновани Футболни Прогнози

Леганес - Жирона

20 Септември 2017 - 21:00
Леганес
Жирона
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 5-ия кръг на футболния шампионат в Примера Дивисион на Испания между футболните състави на Леганес и Жирона.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия футболен мач:

Леганес

Леганес са 10-ти във временното класиране с общ актив от 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 4 двубоя са отбелязали 3 гола и са допуснали 3 гола в своята врата. Пред собствените си фенове отборът има 2 срещи досега, в които има една победа и 1 загуба, при голова разлика 2-2.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Леганес имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 5 гола и са получили 5 гола от противниковите футболни състави.

Жирона

Отборът на гостите от Жирона заема 15-то място в класирането с актив от 4 точки, след 1 победа, едно равенство и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 4 мача е успял да вкара 3 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 5 попадения в собствената врата. Навън отборът е изиграл един двубой досега, в който има 1 загуба, като все още не е успял да се разпише във вратата на посрещащите го тимове и е допуснал 2 гола във вратата си.

В предишните си 4 изиграни срещи в първенството футболистите на Жирона имат на сметката си 1 победа, едно равенство и 2 загуби, като са записали 3 попадения и са инкасирали 5 попадения.

Леганес - Жирона - преки мачове

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Леганес е с 2 поредни поражения в първенството, а на своя стадион има загуба в последната си среща.

Отборът на Жирона е с 2 поражения в Испания, а като гост допусна неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.