Обосновани Футболни Прогнози

Кайзерслаутерн - Ерцгебирге Ауе

19 Септември 2017 - 19:30
Кайзерслаутерн
Ерцгебирге Ауе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
0 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам двубоя между тимовете на Кайзерслаутерн и Ерцгебирге Ауе от поредния кръг на настоящият шампионат в Германия в Втора Бундеслига.

Време е за статистиката за днешния футболен мач:

Кайзерслаутерн

Лаутерите са 18-ти в таблицата с актив от 2 точки, след 2 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните 6 срещи имат голова разлика 3-10. Като домакин Лаутерите е играл 2 срещи до момента, в които има 2 равни срещи, реализирал е 2 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Кайзерслаутерн е постигнал 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика 3 вкарани и 10 получени гола.

Ерцгебирге Ауе

Гостуващият отбор на Ерцгебирге Ауе е 13-ти в класирането с общ актив от 7 точки, след 2 победи, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 6 двубоя е отбелязал 7 гола във вратата на противниците си и е допуснал 10 гола в мрежата си. При гостуванията си тимът е играл 3 срещи до момента, в които има една победа, едно равенство и една загуба, при голова разлика 4-4.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Ерцгебирге Ауе имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 10 получени гола.

Кайзерслаутерн - Ерцгебирге Ауе - директни мачове

В последните 5 двубоя между двата тима, тимът на Кайзерслаутерн е постигнал една победа, Ерцгебирге Ауе е постигнал 2 успеха, а в 2 срещи двата съперника не са успели да се победят, при обща голова разлика 3-2. В предишните 2 мача пред своите привърженици с Ерцгебирге Ауе, Домакините от Кайзерслаутерн са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Кайзерслаутерн е в серия от 2 последователни поражения в първенството на Германия, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни равни срещи.

Отборът на Ерцгебирге Ауе допусна поражение в последния си двубой в шампионата на Германия, а далеч от дома има успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.