Обосновани Футболни Прогнози

Линенсе - Есиха

17 Септември 2017 - 19:30
Линенсе
Есиха
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 5-ия кръг на настоящият шампионат в Сегунда Дивисион Б Група 4 на Испания между футболните тимове на Линенсе и Есиха. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Есиха на своя стадион.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Линенсе

Линенсе заемат първо място във временното подреждане с актив от 10 точки, след 3 победи и 1 равенство, като състава все още няма загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 4 двубоя имат положителна голова разлика 9-2. Пред собствените си почитатели отборът на Линенсе има 2 срещи досега, в които има само победи, при голова разлика 6-1.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Линенсе има записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вмъкнали на противника си 12 гола и са им вкарали 3 гола.

Есиха

Гостуващият състав на Есиха е на трето място в класирането с 10 точки, след 3 победи и 1 равенство, като състава все още няма загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 4 мача е отбелязал 8 гола в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е играл 2 двубоя, в които има една победа, 1 равенство и нито 1 загуба навън, вкарал е 4 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион Б Група 4 играчите на Есиха имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са отбелязали 10 гола и са допуснали 13 гола.

Линенсе - Есиха - директни двубои

В предишните 4 мача между двата противника, тимът на Линенсе има спечелени 3 успеха, а Есиха има спечеленa 1 победа, при обща голова разлика 11-1. В последните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Есиха, Домакините от Линенсе имат 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Линенсе е в серия от 3 последователни победи в първенството на Испания, а на собствения си терен е в серия от 3 поредни победи.

Отборът на Есиха постигна успех в последния си мач в Испания, а на чужд терен записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.