Обосновани Футболни Прогнози

Лейтън Ориент - Хартлипул

16 Септември 2017 - 14:30
Лейтън Ориент
Хартлипул
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе срещата от поредния кръг на настоящето първенство в Национална Лига на Англия между футболните тимове на Лейтън Ориент и Хартлипул. Лейтън Ориент приемат на своя стадион гостуващия отбор на Хартлипул.

Накратко информацията за предстоящия сблъсък:

Лейтън Ориент

Футболистите на Лейтън Ориент са 9-ти в класирането с актив от 16 точки, натрупани след 5 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 10 срещи са отбелязали 14 попадения и са допуснали 16 попадения в мрежата си. На собствения си стадион Бризбейн Роуд съставът има 5 двубоя до момента, в които има 3 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 10-6.

В предишните си 6 официални срещи в Национална Лига играчите на Лейтън Ориент имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Хартлипул

Тимът на гостите от Хартлипул е 17-ти във временното подреждане с актив от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя е вкарал 8 попадения и е допуснал 10 гола в собствената мрежа. При визитите си тимът има 5 срещи до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 3-5.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Обесвачите на маймуни имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 5-5.

Лейтън Ориент - Хартлипул - директни мачове

.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Лейтън Ориент е с 2 последователни загуби в Англия, а при домакинствата си допусна неуспех в последния си мач.

Отборът на гостите постигна равенство в предишния си двубой в шампионата на Англия, а на чужд терен записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.