Обосновани Футболни Прогнози

ОПС Оулу - Гнистан Хелзинки

3 Септември 2017 - 17:00
ОПС Оулу
Гнистан Хелзинки
Прогноза: X2
Коефициент: 1.70
3 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболистите на ОПС Оулу и Гнистан Хелзинки от 21-ия кръг на първенството в Икьонен на Финландия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Гнистан Хелзинки на домашния си терен.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

ОПС Оулу

Домакините са 8-ми в таблицата с временното подреждане с 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 20 двубоя имат голова разлика 24-40. На домашна сцена ОПС Оулу е играл 9 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 10-16.

В предишните си 6 официални срещи в Икьонен отборът на ОПС Оулу е постигнал 6 последователни загуби, което ясно показва моментната форма на състава, като са реализирали 4 гола и са инкасирали 15 гола.

Гнистан Хелзинки

Гостуващият състав на Гнистан Хелзинки заема 9-то място в класирането с актив от 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 12 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 20 мача е отбелязал 20 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 33 гола в собствената мрежа. Като гост отборът е играл 10 срещи досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 11-17.

В предишните си 6 официални срещи в Икьонен отборът на Гнистан Хелзинки е записал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 7 получени гола.

ОПС Оулу - Гнистан Хелзинки - преки двубои

В последните 2 играни мача между двата тима, отборът на ОПС Оулу няма постигната нито една победа, отбора на Гнистан Хелзинки също няма постигната нито една победа, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 1-1. В последната среща пред своите почитатели срещу състава на Гнистан Хелзинки, Домакините от ОПС Оулу нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на ОПС Оулу е в серия от 6 загуби в първенството, а на собствения си терен е в серия от 2 загуби.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни победи в шампионата, а далеч от дома има успех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.70 Резултат: 3 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.