Обосновани Футболни Прогнози

Лиетава Йонава - Стумбрас Каунас

31 Май 2017 - 18:00
Лиетава Йонава
Стумбрас Каунас
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболните състави на Лиетава Йонава и Стумбрас Каунас от 14-ия кръг на футболното първенство в Литва в А Лига. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу играчите на Стумбрас Каунас.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен мач:

Лиетава Йонава

Домакините от Лиетава Йонава заемат 5-то място в класирането с актив от 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 13 мача са успели да отбележат 16 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 19 гола в мрежата си. На домашна сцена съставът на Лиетава Йонава е играл 6 срещи, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 7 попадения в противниковата врата и е получил 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Лиетава Йонава са записали 3 победи и 3 загуби, като са разписали в мрежата на своите противници 6 попадения и са допуснали 8 гола от играчите на своите съперници.

Стумбрас Каунас

Отборът на гостите от Стумбрас Каунас е 7-ми във временното класиране с общ актив от 11 точки, от 2 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача има голова разлика 11-19. Навън отборът е играл 6 срещи, в които има 2 равенства и 4 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 2-11.

В предишните си 6 официални срещи в А Лига играчите на Стумбрас Каунас имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-8.

Лиетава Йонава - Стумбрас Каунас - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Лиетава Йонава няма нито една победа, отбора на Стумбрас Каунас има постигнати 4 победи, а в един двубой двата отбора са завършили наравно, при обща голова разлика 4-11. В последните 2 мача на своя терен срещу състава на Стумбрас Каунас, играчите на Лиетава Йонава нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Лиетава Йонава е с 2 поредни победи в първенството на Литва, а у дома постигна успех в предишната си среща.

Отборът на гостите от Стумбрас Каунас е в серия от 2 поредни ремита в шампионата на Литва, а като гост стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.