Обосновани Футболни Прогнози

Ред Бул Залцбург - Алтах

28 Май 2017 - 17:30
Ред Бул Залцбург
Алтах
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще дам прогноза за срещата между Ред Бул Залцбург и Алтах от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Австрия в Бундеслига. Треньора на домакините извежда на Ред Бул Арена своите играчи срещу Алтах.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Ред Бул Залцбург

Булс са водачи във временното класиране с актив от 78 точки, натрупани след 24 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 срещи имат положителна голова разлика 73-24. У дома съставът има 17 мача досега, в които има 13 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 33 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Бундеслига футболистите на Булс са записали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 6 гола.

Алтах

Съставът на гостите от Алтах е 4-ти в таблицата с общ сбор от 53 точки, записани след 15 победи, 8 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 мача е отбелязал 46 гола и е инкасирал 48 гола в своята врата. На чужд терен тимът е изиграл 17 срещи, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 8 загуби, при голова разлика 19-30.

В предишните си 6 официални мача в Бундеслига футболистите на Алтах имат на сметката си 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при обща голова разлика 5-9.

Ред Бул Залцбург - Алтах - преки двубои

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, съставът на Ред Бул Залцбург е записал 4 победи, състава на Алтах не е спечелил нито една победа, а в 1 среща двата противника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 14-2. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Алтах, играчите на Ред Бул Залцбург имат 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Ред Бул Залцбург е с 3 поредни успеха в Австрия, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни успеха.

Тимът на гостите от Алтах е в серия от 3 поредни загуби в първенството на Австрия, а като гост има неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.