Обосновани Футболни Прогнози

Нафтан - ФК Минск

27 Май 2017 - 16:00
Нафтан
ФК Минск
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на настоящият сезон в Премиер Лига на Беларус между съставите на Нафтан и ФК Минск. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на ФК Минск на своя терен.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Нафтан

Домакините заемат 16-та позиция в таблицата с актив от -1 точки, записани след една победа, 1 равенство и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача имат голова разлика 3-15. Като домакин Нафтан е играл 5 мача досега, в които има 1 победа, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 1-5.

В предишните си 6 официални срещи в Премиер Лига играчите на Нафтан имат на сметката си 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика 3-13.

ФК Минск

Гостуващият тим на ФК Минск е 13-ти във временното класиране с общ актив от 6 точки, от 1 победа, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи има голова разлика 6-13. На чужд терен съставът има 4 срещи до момента, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 2-8.

В предишните си 6 официални мача в Премиер Лига тимът на ФК Минск има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали в мрежата на противниците си 4 попадения и са получили 9 гола от своите съперници.

Нафтан - ФК Минск - директни срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата отбора, Нафтан няма записана нито 1 победа, отбора на ФК Минск е спечелил 3 успеха, а 2 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 1-10. В предишните 2 срещи у дома с тима на ФК Минск, играчите на Нафтан нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините допусна неуспех в предишната си среща в Беларус, а на своя стадион има успех в предишната си среща.

Отборът на ФК Минск стигна до реми в предишната си среща в първенството, а на чужд терен е с 2 поредни загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.