Обосновани Футболни Прогнози

ВСГ Ватенс - Аустрия Лустенау

26 Май 2017 - 20:30
ВСГ Ватенс
Аустрия Лустенау
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболните състави на ВСГ Ватенс и Аустрия Лустенау от поредния кръг на сезона в Австрия в Ерсте Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващите играчи на Аустрия Лустенау.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

ВСГ Ватенс

Домакините са 5-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 50 точки, от 13 победи, 11 равенства и 11 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 35 срещи имат голова разлика 54-52. Като домакин ВСГ Ватенс е играл 17 двубоя досега, в които е записал 7 победи, 7 равенства и 3 загуби, вкарал е 35 гола в противниковата врата и е получил 23 гола в собствената врата.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на ВСГ Ватенс има записани 4 победи и 2 загуби, като са реализирали в мрежата на своите съперници 15 попадения и са получили 11 гола от противниковите състави.

Аустрия Лустенау

Съставът на гостите от Аустрия Лустенау заема трето място в класирането с общ актив от 56 точки, постигнати след 15 победи, 11 равенства и 9 загуби от началото на сезона, като в изиграните 35 срещи има голова разлика 56-47. Навън съставът е изиграл 17 срещи до момента, в които е записал 9 победи, 3 равенства и 5 загуби, реализирал е 30 попадения във вратата на съперниците си и е получил 24 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Ерсте Лига футболистите на Аустрия Лустенау имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са разписали 9 гола и са им вкарали 11 гола.

ВСГ Ватенс - Аустрия Лустенау - директни мачове

В последните 3 мача между двата тима, ВСГ Ватенс не е постигнал нито една победа, отбора на Аустрия Лустенау е постигнал 2 победи, а в 1 двубой двата състава са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 4-10. В последната среща пред своите фенове с отбора на Аустрия Лустенау, футболистите на ВСГ Ватенс нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините е с 4 успеха в шампионата, а у дома е в серия от 2 последователни победи.

Тимът на гостите от Аустрия Лустенау постигна победа в предишния кръг в първенството, а на чужд терен има поражение в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.