Обосновани Футболни Прогнози

Байер Леверкузен - Кьолн

13 Май 2017 - 16:30
Байер Леверкузен
Кьолн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 33-ия кръг на настоящето футболно първенство в Германия в турнира Бундеслига между тимовете на Байер Леверкузен и Кьолн. Треньорът на домакините Тайфун Коркут извежда своите играчи срещу Еф Це на БайАрена.

Време е да предоставя информация за предстоящия мач:

Байер Леверкузен

Играчите на домакините от Байер Леверкузен са 12-ти във временното класиране с актив от 37 точки, записани след 10 победи, 7 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 срещи имат голова разлика 45-51. На собствения си стадион Аспирините е изиграл 16 мача до момента, в които има 5 победи, 5 равенства и 6 загуби, при голова разлика 25-26.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Байер Леверкузен имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-8.

Кьолн

Отборът на гостите от Кьолн заема 7-мо място в класирането с 45 точки, постигнати след 11 победи, 12 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 32 мача е реализирал 47 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 40 гола в собствената мрежа. Далеч от дома съставът има 16 срещи досега, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 7 загуби, отбелязал е 20 попадения във вратата на противниците си и е получил 23 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Еф Це имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 9 получени гола.

Байер Леверкузен - Кьолн - преки двубои

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, Байер Леверкузен има спечелени 2 победи, отбора на Кьолн е записал една победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 10-5. В предишните 2 мача на своя терен с Кьолн, Домакините от Байер Леверкузен са записали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Байер Леверкузен постигна реми в предишния кръг в първенството на Германия, а при домакинствата си има загуба в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Кьолн постигна успех в последния кръг в Германия, а на чужд терен записа реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.