Обосновани Футболни Прогнози

ФК Тюмен - Нефтехимик Нижнекамск

10 Май 2017 - 16:00
ФК Тюмен
Нефтехимик Нижнекамск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача от 36-ия кръг на текущото футболно първенство в Първа Дивизия на Русия между тимовете на ФК Тюмен и Нефтехимик Нижнекамск. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Нефтехимик Нижнекамск на своя терен.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

ФК Тюмен

Играчите на ФК Тюмен са на 9-та позиция в таблицата със събрани 50 точки, записани след 13 победи, 11 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 двубоя са отбелязали 46 попадения и са позволили да им отбележат 40 гола в своята мрежа. На домашна сцена съставът на ФК Тюмен е изиграл 17 двубоя, в които е записал 8 победи, 6 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 29-17.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия играчите на ФК Тюмен имат записани 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 13-8.

Нефтехимик Нижнекамск

Гостуващият състав на Нефтехимик Нижнекамск е 20-ти във временното класиране с актив от 26 точки, постигнати след 6 победи, 8 равенства и 21 загуби от началото на сезона, като в изиграните 35 мача е вкарал 27 гола в противниковата врата и е получил 48 попадения в собствената мрежа. При визитите си тимът е изиграл 18 срещи, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 12 загуби, вкарал е 16 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 30 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия тимът на Нефтехимик Нижнекамск има на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6-10.

ФК Тюмен - Нефтехимик Нижнекамск - преки двубои

В предишният двубой между двата съперника, ФК Тюмен е постигнал 1 победа, а отбора на Нефтехимик Нижнекамск не е записал нито една победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините постигна успех в предишния си двубой в Русия, а у дома е с 3 последователни успеха.

Отборът на гостите от Нефтехимик Нижнекамск е в серия от 3 последователни поражения в първенството, а като гост има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.