Обосновани Футболни Прогнози

ПКНС ФК - Кедах

9 Май 2017 - 16:00
ПКНС ФК
Кедах
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
4 - 4
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе срещата между ПКНС ФК и Кедах от 13-ия кръг на текущият сезон в Малайзия в Суперлига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Кедах на домашния си терен.

Накратко информацията за днешния двубой:

ПКНС ФК

ПКНС ФК са на 10-то място във временното подреждане със събрани 10 точки, след 2 победи, 4 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните 11 двубоя имат голова разлика 18-21. У дома отборът на ПКНС ФК е изиграл 5 двубоя досега, в които има 2 победи, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 12 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на ПКНС ФК е постигнал 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 7 вкарани и 12 получени гола.

Кедах

Гостуващият състав на Кедах се намира на трето място в класирането с актив от 20 точки, от 5 победи, 5 равенства и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 11 срещи има положителна голова разлика 20-14. Като гост тимът е изиграл 6 срещи, в които е записал една победа, 4 равенства и една загуба, отбелязал е 5 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Суперлига отборът на Кедах има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-9.

ПКНС ФК - Кедах - преки срещи

В последните 3 сблъсъка между двата състава, ПКНС ФК има спечеленa една победа, тима на Кедах не е записал нито 1 победа, а в 2 двубоя двата противника не са успели да се победят, при обща голова разлика 4-2. В последната среща пред своите почитатели срещу отбора на Кедах, играчите на ПКНС ФК нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на ПКНС ФК постигна равенство в последната си среща в шампионата на Малайзия, а на своя стадион стигна до реми в предишния си мач.

Съставът на гостите записа реми в предишния си мач в шампионата, а като гост стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 4 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.