Обосновани Футболни Прогнози

Лацио - Сампдория

7 Май 2017 - 16:00
Лацио
Сампдория
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
7 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на сезона в Серия А на Италия между футболистите на Лацио и Сампдория. Римските орли излизат срещу гостуващия отбор на Сампдория на своя стадион.

Но нека да разгледаме статистиката за днешната футболна среща:

Лацио

Домакините от Лацио са 4-ти в таблицата с актив от 67 точки, записани след 20 победи, 7 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 34 двубоя имат голова разлика 63-39. На своя стадион Олимпико тимът на Лацио е изиграл 17 мача досега, в които има 11 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 32-17.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Римските орли има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са реализирали 13 гола и са им вкарали 9 попадения.

Сампдория

Отборът на гостите от Сампдория се намира на 10-то място в класирането с актив от 46 точки, постигнати след 12 победи, 10 равенства и 12 загуби от старта на сезона, като в изиграните 34 мача е успял да реализира 42 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 42 гола в мрежата си. При визитите си тимът е изиграл 17 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 17-24.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Дория са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-9.

Лацио - Сампдория - преки двубои

В предишните 5 срещи между двата съперника, тимът на Лацио има записани 3 успеха, отбора на Сампдория има спечеленa една победа, а един двубой е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 8-4. В последните 2 срещи на своя терен с състава на Самп, Домакините от Лацио са постигнали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините е с 2 последователни победи в шампионата, а на собствения си терен постигна победа в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Сампдория стигна до равенство в последния си двубой в първенството на Италия, а като гост стигна до реми в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 7 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.