Обосновани Футболни Прогнози

Ескишехирспор - Самсунспор

2 Май 2017 - 18:30
Ескишехирспор
Самсунспор
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
6 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на първенството в Турция в ТФФ Първа Лига между футболните тимове на Ескишехирспор и Самсунспор. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу футболистите на Самсунспор на Ескишехир Ататюрк.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния мач:

Ескишехирспор

Ескишехирспор са 3-ти във временното подреждане с актив от 52 точки, постигнати след 15 победи, 10 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 мача имат положителна голова разлика 54-36. Пред своите горещи почитатели отборът на Ескишехирспор е играл 15 двубоя досега, в които има 8 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 33-20.

В последните си 6 официални мача в ТФФ Първа Лига съставът на Ес Ес е постигнал 4 победи, едно равенство и една загуба, като са записали 15 гола и са допуснали 7 попадения.

Самсунспор

Съставът на гостите от Самсунспор е на 14-та позиция в класирането със събрани 32 точки, от 8 победи, 8 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 срещи е вкарал 24 гола и е инкасирал 36 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 15 срещи до момента, в които е записал 3 победи, едно равенство и 11 загуби, при голова разлика 8-26.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Самсунспор имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в вратата на съперниците си 9 попадения и са допуснали 7 попадения от своите съперници.

Ескишехирспор - Самсунспор - преки мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата отбора, Ес Ес е спечелил 2 успеха, състава на Самсунспор има записанa една победа, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 5-4. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу тима на Самсунспор, играчите на Ескишехирспор имат една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините постигна победа в предишната си среща в шампионата, а при домакинствата си записа равенство в предишната си среща.

Тимът на Самсунспор записа равенство в последния кръг в Турция, а далеч от дома има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 6 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.