Обосновани Футболни Прогнози

Порденоне - ФералпиСало

30 Април 2017 - 18:30
Порденоне
ФералпиСало
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния двубой от поредния кръг на текущият сезон в Лега Про - Група В на Италия между футболните отбори на Порденоне и ФералпиСало. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на ФералпиСало на домашния си стадион.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия футболен мач:

Порденоне

Играчите на тима домакин се намират на трета позиция в класирането с 66 точки, от 19 победи, 9 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 двубоя имат положителна голова разлика 66-38. На своя стадион съставът на Порденоне е играл 18 мача, в които има 10 победи, 7 равенства и 1 загуба, отбелязал е 38 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Порденоне имат на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 13 вкарани и 6 получени гола.

ФералпиСало

Тимът на гостите от ФералпиСало е 8-ми в класирането с актив от 50 точки, записани след 14 победи, 8 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 срещи има положителна голова разлика 45-43. На чужд терен тимът е играл 18 мача, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 9 загуби, отбелязал е 21 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е получил 29 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лега Про - Група В тимът на ФералпиСало има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 10-9.

Порденоне - ФералпиСало - директни мачове

В последният сблъсък между двата отбора, Порденоне има спечеленa една победа, а тима на ФералпиСало не е спечелил нито една победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините постигна равенство в последната си среща в Италия, а у дома има победа в предишния си двубой.

Отборът на гостите е с 2 ремита в шампионата на Италия, а като гост стигна до равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.