Обосновани Футболни Прогнози

Шефилд Юнайтед - Милоул

28 Март 2017 - 21:45
Шефилд Юнайтед
Милоул
Прогноза: 1
Коефициент: 1.70
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между съставите на Шефилд Юнайтед и Милоул от 41-ия кръг на футболния шампионат в Първа Лига на Англия. Футболистите на Шефилд Юнайтед излизат срещу Милоул на своя стадион.

Накратко информацията за днешната среща:

Шефилд Юнайтед

Домакините от Шефилд Юнайтед се намират на върха във временното подреждане с общ актив от 79 точки, постигнати след 23 победи, 10 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 39 мача са успели да реализират 74 попадения и са инкасирали 44 гола във вратата си. На домашна сцена Остриетата е изиграл 19 срещи до момента, в които е записал 13 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 32-14.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Шефилд Юнайтед имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика вкарани 15 гола и получени 9 гола.

Милоул

Гостуващият отбор на Милоул се намира на 7-мо място в класирането с актив от 60 точки, след 16 победи, 12 равенства и 10 загуби от старта на сезона, като в изиграните 38 мача има положителна голова разлика 53-45. При визитите си съставът има 18 двубоя, в които има 5 победи, 6 равенства и 7 загуби, при голова разлика 25-32.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига съставът на Милоул има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 5 гола.

Шефилд Юнайтед - Милоул - директни мачове

В последните 3 мача между двата състава, Остриетата няма постигната нито една победа, а Милоул има записани 3 победи, при обща голова разлика 2-5. В последната среща у дома с тима на Милоул, Домакините от Шефилд Юнайтед нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Шефилд Юнайтед постигна равенство в последния си двубой в шампионата на Англия, а при домакинствата си е в серия от 2 успеха.

Отборът на гостите допусна поражение в предишния кръг в шампионата на Англия, а като гост допусна загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.70 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.