Обосновани Футболни Прогнози

Чарлтън - Брадфорд Сити

14 Март 2017 - 21:45
Чарлтън
Брадфорд Сити
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе двубоя между футболните отбори на Чарлтън и Брадфорд Сити от 38-ия кръг на първенството в Първа Лига на Англия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Брадфорд Сити на своя стадион.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Чарлтън

Чарлтън са на 14-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 46 точки, събрани след 10 победи, 16 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 37 срещи имат голова разлика 47-43. Като домакин Чарлтън има 18 срещи, в които има 6 победи, 7 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 22-15.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Чарлтън имат в актива си една победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 7-10.

Брадфорд Сити

Съставът на гостите от Брадфорд Сити е 4-ти в класирането с 62 точки, натрупани след 15 победи, 17 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 37 двубоя е вкарал 49 гола в противниковата врата и е получил 34 гола в мрежата си. На чужд терен отборът има 18 мача до момента, в които има 8 победи, 5 равенства и 5 загуби, вкарал е 20 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 18 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига съставът на Брадфорд Сити има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вмъкнали на противника си 10 попадения и са им вкарали 7 гола.

Чарлтън - Брадфорд Сити - преки мачове

В предишният сблъсък между двата отбора, тимът на Чарлтън няма спечелена нито една победа, отбора на Брадфорд Сити също не е записал нито една победа, а един сблъсък е завършил реми.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините постигна реми в последния си мач в шампионата на Англия, а на своя стадион постигна реми в последния си двубой.

Тимът на гостите е в серия от 2 последователни успеха в шампионата, а като гост е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.