Обосновани Футболни Прогнози

Падуа - Сантарканджело

12 Март 2017 - 17:30
Падуа
Сантарканджело
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
2 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се състои футболния мач между футболистите на Падуа и Сантарканджело от 29-ия кръг на първенството в Италия в турнира Лега Про - Група В. Треньора на домакините извежда на Стадио Еуджанео своите футболисти срещу футболистите на Сантарканджело.

Но нека да разгледаме фактите за днешния мач:

Падуа

Домакините са 3-ти в таблицата с 53 точки, събрани след 15 победи, 8 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 28 мача са реализирали 40 попадения във вратата на съперниците си и са получили 22 гола в своята мрежа. На домашна сцена отборът на Падуа има 13 двубоя, в които има 8 победи, 4 равенства и една загуба, реализирал е 20 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 8 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лега Про - Група В играчите на Падуа имат записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали в вратата на противниците си 8 попадения и са получили 2 попадения от противниковите футболни отбори.

Сантарканджело

Гостуващият отбор на Сантарканджело е 11-ти в таблицата с временното подреждане с 36 точки, след 8 победи, 12 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 28 мача има положителна голова разлика 28-26. На чужд терен отборът е изиграл 14 срещи до момента, в които има една победа, 7 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 9-18.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Сантарканджело имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 4 гола.

Падуа - Сантарканджело - директни мачове

В предишният двубой между двата тима, съставът на Падуа е записал една победа, а отбора на Сантарканджело не е записал нито една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Падуа постигна равенство в последния си двубой в шампионата, а на собствения си терен има успех в предишния си мач.

Отборът на Сантарканджело постигна успех в последния кръг в първенството, а далеч от дома е с 3 поредни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.