Обосновани Футболни Прогнози

Брентфорд - Хъдърсфийлд

11 Март 2017 - 17:00
Брентфорд
Хъдърсфийлд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе сблъсъка от поредния кръг на шампионата в Чемпиъншип на Англия между футболните тимове на Брентфорд и Хъдърсфийлд. Играчите на Брентфорд приемат на Грифин Парк противниковия отбор на Хъдърсфийлд.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящата среща:

Брентфорд

Домакините от Брентфорд се намират на 12-то място в таблицата с актив от 47 точки, записани след 13 победи, 8 равенства и 14 загуби от старта на сезона, като в изиграните 35 мача са успели да отбележат 54 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 51 попадения в мрежата си. На собствения си стадион тимът на Брентфорд е играл 16 мача, в които има 7 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 29-18.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип тимът на Брентфорд има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 14-13.

Хъдърсфийлд

Гостуващият отбор на Хъдърсфийлд е трети във временното подреждане с актив от 68 точки, от 21 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 35 срещи има голова разлика 46-39. На чужд терен съставът е играл 17 двубоя досега, в които има 8 победи, 3 равенства и 6 загуби, реализирал е 19 гола във вратата на противниците си и е получил 23 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип играчите на Териерите са записали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 9-7.

Брентфорд - Хъдърсфийлд - преки двубои

В последните 5 срещи между двата отбора, тимът на Брентфорд има спечелени 3 успеха, а отбора на Хъдърсфийлд е спечелил 2 успеха, при общо голово съотношение 15-8. В последните 2 мача на своя стадион с отбора на Хъдърсфийлд, Домакините от Брентфорд са записали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на Брентфорд постигна успех в предишния кръг в шампионата, а на собствения си стадион постигна успех в последната си среща.

Отборът на гостите има успех в последния кръг в шампионата на Англия, а като гост постигна равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.