Обосновани Футболни Прогнози

Тур - Орлеан

10 Март 2017 - 21:00
Тур
Орлеан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на текущото първенство във Франция в турнира Лига 2 между съставите на Тур и Орлеан. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Орлеан на домашния си стадион Стад де ла Вале дю Шер.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

Тур

Домакините от Тур са на 20-та позиция във временното подреждане с 23 точки, постигнати след 4 победи, 11 равенства и 13 загуби от започването на първенството, като в изиграните 28 срещи имат отрицателна голова разлика 32-47. На собствения си терен съставът на Тур е играл 14 двубоя до момента, в които има 2 победи, 5 равенства и 7 загуби, отбелязал е 12 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 22 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига 2 отборът на Тур има записани 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 13 гола.

Орлеан

Гостуващият тим на Орлеан е 18-ти в класирането с актив от 27 точки, след 8 победи, 7 равенства и 13 загуби от започването на първенството, като в изиграните 28 двубоя е реализирал 27 попадения в противниковата врата и е получил 34 попадения в своята врата. На чужд терен тимът е изиграл 13 мача, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 10-20.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 2 играчите на Орлеан имат в актива си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 11 попадения и са получили 6 попадения от играчите на съперниците си.

Тур - Орлеан - директни двубои

В предишните 3 сблъсъка между двата противника, Тур има постигнатa една победа, тима на Орлеан също е спечелил 1 победа, а в един сблъсък двата съперника са си разделили точките, при общо голово съотношение 5-5. В последната среща пред своите привърженици срещу отбора на Орлеан, футболистите на Тур са записали 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Тур е в серия от 2 последователни равни срещи в първенството на Франция, а у дома стигна до равенство в последния си мач.

Съставът на гостите стигна до реми в последния кръг в Франция, а далеч от дома постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.