Обосновани Футболни Прогнози

Чарлтън - Скънторп

7 Март 2017 - 21:45
Чарлтън
Скънторп
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на двубоя от 36-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Първа Лига на Англия между футболните отбори на Чарлтън и Скънторп. Чарлтън приемат на Дъ Вали гостуващия футболен отбор на Скънторп.

Време е за информацията за днешния футболен двубой:

Чарлтън

Домакините са 16-ти в таблицата с временното класиране с актив от 42 точки, след 9 победи, 15 равенства и 11 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 35 двубоя са вкарали 44 попадения и са позволили да им вкарат 41 гола в своята мрежа. На домашна сцена Чарлтън е изиграл 16 мача, в които има 5 победи, 6 равенства и 5 загуби, реализирал е 19 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Чарлтън има в актива си 1 равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, като са намъкнали на противника си 7 попадения и са им вкарали 12 попадения.

Скънторп

Отборът на гостите от Скънторп е трети в класирането с 61 точки, от 17 победи, 10 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 срещи е успял да реализира 60 гола и е допуснал 38 попадения в собствената мрежа. На чужд терен отборът е играл 17 двубоя до момента, в които е записал 8 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 26-21.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Скънторп са записали 3 равенства и 3 загуби и са без победа, като са реализирали в противниковата мрежа 3 гола и са инкасирали 7 гола от противниците си.

Чарлтън - Скънторп - преки мачове

В предишните 3 играни двубоя между двата съперника, Чарлтън няма нито една победа, състава на Скънторп също няма спечелена нито 1 победа, а в 3 мача двата състава не са съумели да се победят, при обща голова разлика 3-3. В последната среща у дома с състава на Скънторп, футболистите на Чарлтън нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Чарлтън е в серия от 4 поредни загуби в Англия, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни загуби.

Съставът на Скънторп е в серия от 2 последователни поражения в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 последователни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.