Обосновани Футболни Прогнози

Торино - Аталанта

29 Януари 2017 - 13:30
Торино
Аталанта
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
1 - 1
позната футболни прогнози

За днес мисля да разгледам футболния мач от 22-ия кръг на футболния шампионат в Серия А на Италия между отборите на Торино и Аталанта. Торо приемат на своя терен гостуващия отбор на Аталанта.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Торино

Домакините са на 9-то място в таблицата с 30 точки, от 8 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 21 двубоя са отбелязали 38 попадения и са инкасирали 31 гола в мрежата си. На собствения си стадион отборът е изиграл 10 срещи до момента, в които има 6 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 23-12.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Биковете са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 7 попадения и са получили 12 попадения от противниковите футболни тимове.

Аталанта

Тимът на гостите от Аталанта е 6-ти в класирането с актив от 38 точки, от 12 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя е реализирал 33 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 24 попадения в собствената мрежа. На чужд терен тимът има 11 двубоя, в които има 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 16-12.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Ла Деа е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 7 получени гола.

Торино - Аталанта - директни срещи

В последните 5 изиграни мача между двата съперника, Торо е постигнал 3 победи, отбора на Аталанта е постигнал една победа, а един мач е завършил реми, при общо голово съотношение 6-4. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели срещу тима на Черно-сините, футболистите на Торино са постигнали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Торино допусна неуспех в предишния си мач в Италия, а при домакинствата си стигна до равенство в последната си среща.

Съставът на гостите постигна победа в предишния си мач в първенството, а далеч от дома допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.