Обосновани Футболни Прогнози

Хуеска - Алкоркон

21 Януари 2017 - 19:00
Хуеска
Алкоркон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 22-ия кръг на футболния шампионат в Сегунда Дивисион на Испания между футболните състави на Хуеска и Алкоркон. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Алкоркон на домашния си терен.

Накратко информацията за днешния двубой:

Хуеска

Домакините са 11-ти в таблицата с актив от 28 точки, постигнати след 7 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя са вкарали 28 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 24 попадения в мрежата си. Пред собствените си горещи почитатели Хуеска има 10 двубоя, в които има 6 победи, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 21 гола в противниковата врата и е получил 11 попадения във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Хуеска имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Алкоркон

Отборът на гостите от Алкоркон се намира на 18-то място във временното подреждане с 23 точки, записани след 6 победи, 5 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 21 срещи има отрицателна голова разлика 14-22. На чужд терен отборът има 11 мача досега, в които е записал 2 равенства и 9 загуби и все още не е записал нито една победа навън, при обща голова разлика 3-19.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Алкоркон има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 7 попадения и са допуснали 7 попадения.

Хуеска - Алкоркон - директни двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата тима, Хуеска е спечелил 2 успеха, Алкоркон също е записал 2 успеха, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 2-2. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу тима на Алкоркон, футболистите на Хуеска са записали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините има загуба в предишния кръг в първенството на Испания, а на своя стадион допусна поражение в предишния си мач.

Съставът на Алкоркон допусна неуспех в последната си среща в първенството, а при визитите си е с 4 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.