Обосновани Футболни Прогнози

Османлиспор - Бешикташ

16 Януари 2017 - 18:00
Османлиспор
Бешикташ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.62
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от поредния кръг на първенството в Супер Лига на Турция между футболистите на Османлиспор и Бешикташ. Футболистите на Османлиспор излизат срещу Черните орли на своя терен.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

Османлиспор

Играчите на Османлиспор се намират на 6-та позиция във временното подреждане с актив от 26 точки, от 6 победи, 8 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 16 мача са реализирали 21 гола във вратата на противниците си и са получили 16 попадения в собствената мрежа. У дома Леопардите има 8 двубоя до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 12-9.

В предишните си 6 официални срещи в Супер Лига футболистите на Османлиспор са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 10-5.

Бешикташ

Гостуващият отбор на Бешикташ заема трета позиция във временното подреждане с актив от 35 точки, след 10 победи, 5 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 16 срещи има голова разлика 28-13. Като гост тимът е играл 8 срещи, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 1 загуба, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Бешикташ има на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-5.

Османлиспор - Бешикташ - директни мачове

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, Османлиспор има спечеленa една победа, а отбора на Бешикташ има постигнати 4 успеха, при обща голова разлика 7-14. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу отбора на Бешикташ, футболистите на Османлиспор нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Османлиспор постигна успех в предишната си среща в първенството, а при домакинствата си записа реми в последния си двубой.

Тимът на гостите постигна успех в предишния си двубой в Турция, а при гостуванията си има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.62 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.