Обосновани Футболни Прогнози

Ломел Юнайтед - Рьозеларе

13 Януари 2017 - 21:30
Ломел Юнайтед
Рьозеларе
Прогноза: X2
Коефициент: 1.30
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от 8-ия кръг на текущият футболен шампионат в Белгия в турнира Първа Дивизия Б между Ломел Юнайтед и Рьозеларе. Футболистите на Ломел Юнайтед приемат на Стад Сьоверан гостуващия отбор на Рьозеларе.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Ломел Юнайтед

Футболистите на състава домакин заемат 8-ма позиция в класирането с 2 точки, след 2 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като все още търси първата си победа, като в изиграните 7 двубоя имат отрицателна голова разлика 8-17. На собствения си терен Ломел Юнайтед е играл 3 срещи досега, в които има 1 равенство и 2 загуби и все още няма нито една победа у дома, при обща голова разлика 5-8.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия Б играчите на Ломел Юнайтед имат на сметката си 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, като са вкарали 6 попадения и са им вкарали 15 попадения.

Рьозеларе

Тимът на гостите от Рьозеларе е 2-ри в класирането с актив от 14 точки, от 4 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя има положителна голова разлика 10-6. Далеч от дома съставът е играл 3 мача, в които е записал 1 победа, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 2-2.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия Б играчите на Рьозеларе са записали 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 5 гола.

Ломел Юнайтед - Рьозеларе - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата тима, Ломел Юнайтед има спечеленa 1 победа, а отбора на Рьозеларе има спечелени 4 победи, при общо голово съотношение 4-7. В последните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Рьозеларе, Домакините от Ломел Юнайтед са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Ломел Юнайтед е в серия от 2 последователни поражения в шампионата на Белгия, а на своя стадион е с 2 загуби.

Отборът на гостите от Рьозеларе допусна неуспех в предишния си мач в шампионата на Белгия, а далеч от дома допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.