Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Беер Шева - Макаби Хайфа

10 Януари 2017 - 21:00
Апоел Беер Шева
Макаби Хайфа
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболния двубой между футболните тимове на Апоел Беер Шева и Макаби Хайфа от 17-ия кръг на настоящият шампионат в Израел в Висша Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Макаби Хайфа на Тернер.

Предоставям факти и статистика за предстоящата среща:

Апоел Беер Шева

Футболистите на тима домакин са водачи във временното класиране с 36 точки, от 11 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя имат голова разлика 39-8. У дома отборът на Апоел Беер Шева е играл 7 мача досега, в които е записал 6 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 23-3.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Апоел Беер Шева имат записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 11 вкарани и 3 получени гола.

Макаби Хайфа

Гостуващият тим на Макаби Хайфа се намира на 4-то място в класирането с актив от 25 точки, постигнати след 6 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя е успял да вкара 21 попадения и е получил 12 попадения в мрежата си. Като гост тимът е изиграл 8 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 1 загуба, отбелязал е 9 гола в мрежата на посрещащите го тимове и е позволил да му вкарат 6 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига футболистите на Зелените са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Апоел Беер Шева - Макаби Хайфа - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата тима, тимът на Апоел Беер Шева е спечелил една победа, Макаби Хайфа има постигнати 2 успеха, а в 2 мача двата тима са си поделили точките, при обща голова разлика 6-6. В предишните 2 мача пред своите почитатели с Макаби Хайфа, Домакините от Апоел Беер Шева са записали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на Апоел Беер Шева е в серия от 2 последователни равни срещи в първенството, а на собствения си терен записа равенство в последния си двубой.

Съставът на Макаби Хайфа записа равенство в последната си среща в Израел, а като гост постигна успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.