Обосновани Футболни Прогнози

Лацио - Кротоне

8 Януари 2017 - 16:00
Лацио
Кротоне
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболните състави на Лацио и Кротоне от 19-ия кръг на футболния сезон в Серия А на Италия. Треньора на домакините Симоне Индзаги извежда на Олимпико своите играчи срещу гостуващите футболисти на Кротоне.

Информацията за предстоящия мач:

Лацио

Домакините се намират на 4-то място в таблицата с актив от 34 точки, след 10 победи, 4 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 18 мача са реализирали 32 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 21 попадения в мрежата си. Като домакин съставът на Лацио е играл 9 двубоя досега, в които има 6 победи, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 18 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Лацио имат в актива си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 8 получени гола.

Кротоне

Отборът на гостите от Кротоне е на 19-та позиция във временното подреждане със събрани 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 17 двубоя има отрицателна голова разлика 14-32. При визитите си отборът има 9 мача до момента, в които има едно равенство и 8 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е 5 гола във вратата на противниците си и е получил 19 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Кротоне имат записани 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 4-11.

Лацио - Кротоне - преки двубои

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Лацио допусна неуспех в предишната си среща в Италия, а при домакинствата си постигна успех в предишния си мач.

Тимът на гостите от Кротоне има неуспех в предишния си мач в Италия, а далеч от дома е с 3 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.