Обосновани Футболни Прогнози

Реджиана - Парма

19 Декември 2016 - 21:45
Реджиана
Парма
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще обърна внимание на футболния мач между отборите на Реджиана и Парма от 19-ия кръг на сезона в Италия в турнира Лега Про - Група В.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Реджиана

Играчите на домакините се намират на трета позиция в класирането с общ актив от 36 точки, постигнати след 11 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 18 мача имат положителна голова разлика 25-15. На домашна сцена тимът на Реджиана е изиграл 9 двубоя до момента, в които има 8 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 15-1.

В предишните си 6 официални срещи в Лега Про - Група В футболистите на Реджиана са постигнали 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 7-6.

Парма

Тимът на гостите от Парма е 6-ти във временното класиране със събрани 30 точки, от 8 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя има положителна голова разлика 25-20. При гостуванията си съставът има 9 срещи до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и една загуба, вкарал е 14 гола във вратата на противниците си и е получил 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лега Про - Група В играчите на Жълто-сините имат в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-8.

Реджиана - Парма - преки двубои

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Реджиана постигна успех в последния си мач в Италия, а на своя стадион е в серия от 4 успеха.

Отборът на гостите от Парма постигна реми в предишния кръг в шампионата на Италия, а далеч от дома има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.