Обосновани Футболни Прогнози

Шалке 04 - Байер Леверкузен

11 Декември 2016 - 18:30
Шалке 04
Байер Леверкузен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболистите на Шалке 04 и Байер Леверкузен от поредния кръг на футболния сезон в Бундеслига на Германия. Треньорът на домакините Маркус Вайнцирл извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Байер Леверкузен на Фелтинс Арена.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Шалке 04

Кралско сините са на 8-ма позиция в класирането с актив от 17 точки, събрани след 5 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи са реализирали 18 гола в противниковата врата и са инкасирали 15 гола в мрежата си. На собствения си терен съставът на Шалке 04 е изиграл 6 двубоя, в които е записал 4 победи и 2 загуби, реализирал е 14 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Кралско сините е записал 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 11-4.

Байер Леверкузен

Тимът на гостите от Байер Леверкузен заема 9-то място в класирането с 17 точки, събрани след 5 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 двубоя е отбелязал 20 гола и е инкасирал 21 гола във вратата си. Далеч от дома отборът има 6 мача досега, в които е записал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 9-11.

В предишните си 6 официални мача в Бундеслига тимът на Аспирините има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 12 получени гола.

Шалке 04 - Байер Леверкузен - преки двубои

В последните 5 двубоя между двата състава, Шалке 04 има спечеленa 1 победа, тима на Байер Леверкузен е постигнал 3 победи, а в един сблъсък двата състава не са успели да се победят, при обща голова разлика 5-7. В последните 2 срещи на своя терен срещу Байер Леверкузен, играчите на Шалке 04 нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Шалке 04 има неуспех в предишния си мач в шампионата, а при домакинствата си е с 4 победи.

Съставът на гостите от Байер Леверкузен записа равенство в предишната си среща в първенството, а на чужд терен допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.